REGISTRUL URBANIŞTILOR DIN ROMÂNIA
Bd. Nicolae Bălcescu nr.17 A , etaj 5 , sector 1 București, c.p. 010043
Tel: (4)0314255456; (4)0314251383 (director executiv);
(4)0314251382 (contabilitate); 0314255457 (comisie examinare)
E-mail: secretariat@rur.ro, office@rur.ro

Cities of Tomorrow 11th edition

Incep inregistrarile pentru Cities of Tomorrow #11, evenimentul pentru dezvoltare durabila al AHK Romania! Profitati de reducerea early-bird de 20% pana la 15 februarie! Inregistrati-va aici, folositi codul “rur10” si beneficiati de reducerea suplimentara de 10%!


Cities of Tomorrow #11 revine pe 21-28 martie 2023!
 
Un nou an, un nou Cities of Tomorrow – Camera de Comert si Industrie Romano-Germana organizeaza editia a 11-a a evenimentului pentru dezvoltarea sustenabila a oraselor si regiunilor din Romania. De peste un deceniu conferinta de top ofera o platforma pentru schimbul de idei si know-how, reunind sectorul public si pe cel privat, cu scopul de a stimula colaborarea intre toti actorii relevanti si de a spori astfel competitivitatea tarii. Tema din acest an este calitatea vietii, iar evenimentul va avea loc in perioada 21-28 martie 2023 la Bucuresti, in format hibrid.
 
Asadar, incepe o noua serie de dezbateri si posibile colaborari, programul evenimentului fiind foarte interactiv si variat:

 • In cadrul conferintei (28 martie) speakeri experimentati din domenii relevante si profesionisti renumiti vor prezenta exemple internationale de bune practici si concepte de viitor
 • Cele 9 mese rotunde organizate online (21-23 martie) vor aborda teme punctuale, cu scopul de a indemna toti participantii sa gaseasca impreuna solutii la provocarile cu care se confrunta:
 • Eficienta Energetica & Managementul Energetic
 • Finantare & Fonduri UE
 • Digitalizare & Guvernanta Oraselor
 • Siguranta Oraselor
 • Mobilitate
 • Dreptul Constructiilor
 • Reconversie & Revitalizare
 • Economie Circulara
 • Turism, Lifestyle & Cultura
 • Vor exista nenumarate ocazii de networking si discutii interesante cu toti participantii si invitatii in cadrul marketplace-ului organizat la eveniment (28 martie)
 • De asemenea, va fi din nou posibila participarea cu un proiect de dezvoltare  durabila pentru comunitati in cadrul concursului de proiecte, ale carui finala si premiere vor avea loc la conferinta (28 martie)

Pentru mai multe detalii despre eveniment si procedura de inregistrare, va rugam sa vizitati pagina web https://www.citiesoftomorrow.ro/.
 
Contact:
Iulia Enache-Binder
Consultant GreenTech & Tax and Legal | Department Consulting & Services
Camera de Comert si Industrie Romano-Germana
binder.iulia@ahkrumaenien.ro
Tel.: +40 21 207 91 17

 
                                        

 

Partener instituțional:        
 
Înregistrați proiectul aici!
Încep înscrierile pentru concursul de proiecte din cadrul Cities of Tomorrow #11 (21-28 martie 2023). Se caută proiecte pentru îmbunătățirea calității vieții în regiunile, orașele și comunitățile noastre! Orice tip de inițiativă în orice fază este binevenită.

Alaturati-va meselor rotunde de la Cities of Tomorrow #11, pentru a discuta probleme si tematici de actualitate si a gasi impreuna solutii de imbunatatire.

 


Evenimente


rur

ANUNȚ IMPORTANT
Vă informăm că începând cu data de 22 octombrie 2019 nu se mai pot face încasări în numerar la sediul RUR.
Tarifele se pot achita fie cu ordin de plată, fie la poștă, în contul
RO12TREZ70020F305000XXXX- TREZORERIA MUNICIPIULUI BUCURESTI, C.I.F. 17244352.  


Catre specialistii inscrisi in TABLOUL NATIONAL AL URBANISTILOR:

Avand in vedere faptul ca RUR nu are inca in functie un serviciu de expertiza, va rugam sa ne comunicati, cat mai urgent posibil, la adresa secretariat@rur.ro sau office@rur.ro, cine este de acord sa intocmeasca un punct de vedere, in calitate de specialist, la dosarul unei cauze in instanta, impreuna cu datele d-vs de contact care sa fie transmise instantei de judecata. Totodata, va aducem la cunostinta faptul ca punctul de vedere necesar in cauza, este solicitat persoanei desemnate dintre cei care isi dau acordul, in calitate de specialist, in conformitate cu dispozitiile Art. 330 alin. 3 din CODUL DE PROCEDURA CIVILA, si nu de expert.

10 iunie 2019


INFORMARE DEPUNERE DOSAR STAGIU

Începând cu data de 20 ianuarie 2020 Dosarul de stagiu se va depune doar în format electronic pe platforma PCUe sau la adresa de email: stagiurur@rur.ro.
Pentru informații legate de accesul la platforma PCUe vă recomandăm să consultați „Ghidul de utilizare cetățeni și persoane juridice” la linkul https://edirect.e-guvernare.ro/SitePages/ghiddeutilizare.aspx.

Atenționare!
Orice modificare survenită în timpul perioadei de stagiu profesional (schimbare îndrumător, suspendare etc.) se va anunța la Registrul Urbaniștilor din România, la adresa de email: stagiurur@rur.ro.
Raportul și caietul de activitate care atestă finalizarea stagiului și care vor completa dosarul depus în vederea dobândirii dreptului de semnătură pentru documentații de amenajare a teritoriului și de urbanism, trebuie să fie în conformitate cu informațiile declarate în dosarul de stagiu.